saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Valmet AB

Valmet är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Våra 17 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

Valmet har omkring 1600 medarbetare i Sverige som jobbar i nära samarbete med ett stort antal kunder. I Sverige kommer tekniken i tre av fyra pappersbruk från oss. Vi har flera produktions- och R&D enheter varav de största finns i Göteborg, Karlstad och Sundsvall.

Valmets service inkluderar allt från outsourcing av underhåll till reservdelar och förbättringar av fabriker och anläggningar. Vårt starka teknikutbud omfattar såväl hela massafabriker och produktionslinjer för mjukpapper, kartong och papper, som kraftverk för produktion av bioenergi. Valmets avancerade automationslösningar sträcker sig från enstaka mätningar till omfattande, nyckelfärdiga automationsprojekt för hela anläggningar.

På Valmet möts fantastiska talanger med varierande bakgrund. Vårt arbete med att föra våra kunders verksamhet framåt kräver kreativitet, tekniska innovationer, kunskap om service och, viktigast av allt, teamarbete. Vi bygger maskiner stora som en fotbollsplan, underhåller hela bruk och skapar innovationer för att använda förnybara resurser. Föreställ dig storleken på vårt arbete och du får en känsla för vilka människor vi behöver och hur de behöver samarbeta.

Varje dag delar Valmet team över hela världen känslan av att åstadkomma något fantastiskt – känslan av när allt fungerar tillsammans

Bransch

Massa-, pappers- och energiindustrin

Anställda

17 000

Huvudkontor

Esbo, Finland

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från Valmet AB

Senior Manager, Sourcing & Supply Excellence

Göteborg - 2 dagar kvar

Läs mer

Marketing Manager

Stockholm - 30 dagar kvar

Läs mer

Business development manager – account planning

Göteborg - 6 dagar kvar

Läs mer

Missa inga jobb från Valmet AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor