saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Utesäljare till BE Group Sverige

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Utesäljare till BE Group Sverige

Har du en förståelse för byggbranschen och ett brinnande intresse av försäljning? Är du en driven och proaktiv person som trivs med ett varierande arbete där du får knyta kontakt med kunder? Är du redo att ta nästa steg i karriären inom ett väletablerat företag? Sök då tjänsten som utesäljare till BE Group Sverige!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos BE Group Sverige.

Om företaget

BE Group Sverige ingår i den börsnoterade koncernen BE Group. BE Group är ett ledande handels- och serviceföretag med ett brett sortiment inom stål, specialstål, armering, rostfritt och aluminium. Med kompetens och effektiva processer inom inköp, logistik, och produktion erbjuder de lagerförsäljning, produktionsservice och direktleveranser till deras kunder utifrån deras behov av stål- och metallprodukter. Deras kunder finns inom tillverknings- och byggindustri i Sverige, Finland och Baltikum. BE Group Sverige omsatte 2,5 mdr SEK under 2021 och har cirka 260 anställda. Läs mer på deras hemsida www.begroup.se.

Arbetsuppgifter

Som utesäljare på BE Group erbjuds du ett omväxlande arbete där du som en del i ett säljteam ansvarar för försäljningen av våra produkter och tjänster till kunder inom Byggsegmentet. Ditt arbete kommer till största del att bestå av relationsbyggande med de befintliga kunderna, för att bibehålla och utveckla kundrelationerna. Därtill tillkommer även nykundsbearbetning. Du har eget kund- och budgetansvar och verkar även som tekniskt stöd gentemot dina kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från planering och bearbetning till offertarbete, avtalsförhandling och uppföljning. Detta är en tjänst för dig som trivs att vara ute på fältet, har ett genuint intresse att göra affärer, triggas av utmaningar och att arbeta mot uppsatta mål.
Som nyanställd på BE Group Sverige genomgår du ett introduktionsprogram och under din anställning får du kontinuerlig utveckling inom ditt område. Arbetsplatsen präglas av en öppen och positiv arbetsmiljö. Du blir en viktig BE-ambassadör och tillsammans bevarar du tillsammans med dina kollegor styrkan i varumärket.

• Förvalta befintliga kunder
• Nykundsbearbetning
• Administrativt arbete
• Kundbesök och proaktiv bearbetning av kunder
• Identifiering av möjligheter och behov

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Några års arbetslivserfarenhet inom byggsektorn, alternativt erfarenhet av företagsförsäljning
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
• God datavana
• Meriterande med kunskap inom armering

För att trivas i rollen som utesäljare hos BE Group ser vi att du är en driven och produktiv person som trivs med att arbeta mot mätbara mål. Du är nyfiken och initiativtagande med god kommunikativ förmåga och anstränger dig för att leverera snabba lösningar. Vidare ser vi att du är socialt säker och besitter god förmåga att bygga relationer till andra. Du tar stort ansvarstagande över dina arbetsuppgifter där du arbetar strukturerat och driver dina projekt framåt självständigt. I den här processen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nacka, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Utesäljare till BE Group Sverige

Bravura