saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Utesäljare / Fältsäljare till Theben AB

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Utesäljare / Fältsäljare till Theben AB

Är du på jakt efter en varierad tjänst inom försäljning i ett expansivt affärsområde? Theben söker nu dig som är motiverad och har en stark vilja att driva tillväxt till en tjänst i en tjänst som utesäljare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Theben AB.

Om företaget

Theben är en aktör inom professionell smarthem och fastighetsautomation, med egen utveckling och tillverkning av Astrour/veckour, KNX och DALI.Theben grundades i Tyskland 1921 och sedan länge är företaget representerat i över 60 länder världen över. Förutom Tyskland har koncernen egna dotterbolag i Frankrike, Storbritannien, Italien, Schweiz, Nederländerna och Singapore såväl som i Sverige och Finland. Grunden för bolagets framgång ligger i kompetensen hos deras medarbetare, vilket skapar innovationen och kvaliteten på deras produkter. Theben har konsekvent och målmedvetet utvecklat sin kärnkompetens och expanderat vilket har gjort dem till ett marknadsledande bolag inom sin bransch.

Arbetsuppgifter

Som utesäljare hos Theben arbetar du för att driva försäljningen inom Stockholmsområdet gentemot, installatörer, elgrossister och konsulter. Din vecka fylls av projektmöten, produktdemonstrationer, och kundmöten där du träffar olika typer av intressenter, däribland elkonsulter, arkitekter, installatörer och elgrossister. Som säljare planerarar du verksamheten och arbetar självständigt samtidigt som du följer upp arbetet mot både kund och internt. Vidare har du flertalet interna kontakter på Theben såsom dina kollegor inom försäljning, projektering och produktion. I rollen utgår du hemifrån med en tjänstebil.

Här erbjuds du en självständig säljroll med goda möjligheter att påverka och utvecklas tillsammans med företaget. I rollen som utesäljare hos Theben arbetar du både med nykundsbearbetning samt med utveckling och vårdande av befintliga kundrelationer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasieutbildning
• 1–2 års arbetslivserfarenhet inom försäljning
• Tekniskt intresse
• B-körkort
• Kunskaper inom el och belysning är meriterande

I den här rollen är dina personliga egenskaper av största vikt. Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du självständigt får strukturera din arbetsdag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Som person är du är målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar sedan hårt för att uppnå dem. Din motivation ligger i möjligheten att utvecklas och kunna prestera mer, och du trivs med att arbeta nära affären. Därtill har du en god förmåga att skapa långsiktiga relationer med både nya och befintliga kunder och har ett stort engagemang för att alltid ge kunderna bästa möjliga support. Du trivs i en kommunikativ roll i samarbete med kollegor och externa kontakter. För att lyckas i rollen är du målmedveten med stark vilja att vinna och göra affärer. Avslutningsvis motiveras du av att nå uppsatta mål och jobbar ständigt för att varje dag utvecklas i din yrkesroll.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Utesäljare / Fältsäljare till Theben AB

Bravura