saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Teknisk säljare till Nordomatic i Malmö

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Teknisk säljare till Nordomatic i Malmö

Teknisk säljare till Nordomatic i Malmö

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du ett intresse för klimatsmarta lösningar, goda relationer och brinner för att utvecklas? Vill du arbeta med att utöka försäljningen med ett starkt varumärke i ryggen? I så fall kan det här vara rätt tjänst för dig!

Nordomatic är Sveriges största oberoende specialist inom klimatsmart fastighetsautomation. Vi söker nu en Teknisk Projektsäljare med tidigare erfarenhet från branschen eller närliggande, som vill vara med och medverka till utvecklingen av vår växande process i Malmö och närliggande områden i södra Sverige. 

Som Teknisk Säljare på Nordomatic kommer du aktivt arbeta med våra befintliga och nya kunder huvudsakligen i och runt Malmöområdet. Våra främsta kunder består av byggbolag, konsultbolag, fastighetsägare och installations-företag där vi som partner erbjuder kundorienterade och överensstämmande lösningar. För att lyckas och utvecklas i rollen är det av yttersta vikt att du har erfarenhet av kundbesök och kan sälja in en helhetslösning men också i att skapa den lösningen som den enskilda kunder önskar. Du själv ansvarar för säljprocessen men kommer arbeta och samarbeta med både projektledaren och försäljningschefen.

I dina arbetsuppgifter ingår:
• Utföra kundbesök
• Projektera, kalkylera och lämna offerter
• Utveckla affärer och samarbeten med nya samt befintliga kunder

Du kommer att utgå från vårt kontor i Malmö.

Vi erbjuder dig en utvecklade och varierande säljtjänst i en arbetsmiljö med framåtanda och glädje, rollen erbjuder även stora möjligheter till personlig utveckling på ett marknadsledande företag inom en bransch som hela tiden utvecklas. Nordomatic präglas av en stark teamkänsla där vi tillsammans arbetar för att uppnå ett gemensamt mål, att erbjuda den mest kvalitativa lösningen för kunden.

Personprofil
Du som söker tjänsten ska ha erfarenhet av arbete som säljare, projektledare eller planerare inom fastighetsinstallationsbranschen. Du har även ett stort tekniskt intresse och kunskap.

Du känner sig trygg i arbete med dator, officepaketet, framförallt Excel och CRM-system. För rollen krävs det att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift samt har tillgång till bil och körkort. 

Personliga egenskaper
För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du är en person som stimuleras av att besöka kunder och som har stort driv, du tycker om att förhandla och har förmågan att hjälpa kunden att få den tekniskt och ekonomiskt bästa lösningen för sin verksamhet. Det är viktigt att du är lagspelare som ser nyttan för hela företaget, samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 mån provanställning
Placering: Malmö

Företagspresentation
Nordomatic är en specialiserad tillväxtkoncern med fokus på 'smart buildings' och energieffektivisering i större fastigheter. Verksamheten startade 1967 och är idag den ledande, oberoende partnern inom fastighetsautomation med över 700 medarbetare och en omsättning som överstiger 1 200 MSEK. Koncernen är verksam i Sverige, Danmark, Norge, UK och Beneluxländerna. I Sverige finns hittills kontor på 8 platser i landet. Nordomatics huvudkontor ligger i Stockholm/Globen. Vi jobbar kontinuerligt med mål att vara en bra arbetsgivare och skickar frekvent ut medarbetarundersökningar, vars svar vi arbetar aktivt med i ENPS (Employee Net Promotor Score). Sedan 2017 är vi ett certifierat Karriärföretag. Lär mer om oss på www.nordomatic.se

Om PerformIQ
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jesper Wahlgren, jesper.wahlgren@performiq.se 

Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Välkommen med din ansökan! 

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och

 

Dela detta jobb

logo
Teknisk säljare till Nordomatic i Malmö

PerformIQ