saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Teknisk säljare / Sales Engineer till Automationsgruppen 3Button Group

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Teknisk säljare / Sales Engineer till Automationsgruppen 3Button Group

Har du erfarenhet inom automation eller maskinbyggnation och ett stort tekniskt intresse och förståelse? Motiveras du dessutom utav möjligheten att bygga långsiktiga relationer och utveckla kundanpassade lösningar? 3Button Group söker dig som vill vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxtresa i rollen som teknisk säljare.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Front Automation, som är en del av 3Button Group.

Om företaget

Front Automation, Fröjd Automation, IML Technologies och Front AGV ingår i den entreprenörsdrivna automationsgruppen 3Button Group. Bolagen drivs i nära samarbete med varandra med gemensam ledning. Tillsammans är de cirka 50 medarbetare.

De fyra bolagen har olika fokusområden där Front Automation fokuserar på robotautomation inom plock, pack och palletering. IML Technologies har sina kunder inom plastindustri och tillverkning av förpackningar och Fröjd Automation levererar kompletta automationslinjer till tillverkningsindustrin. Front AGV arbetar med och utvecklar automatiska truckar (AGV:er). Gemensam nämnare är användarvänlig automation med fokus på intelligent styrning. Här blir du en del av ett engagerat team där ni tillsammans driver företagets fortsatta tillväxt.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare har du en vardag med stor variation där du genom hög kvalitet och förtroende skapar långvariga och framgångsrika partnerskap. Du hjälper företag med automationslösningar och bygger långsiktiga kundrelationer där tekniskt kunnande och social kompetens är viktiga verktyg för att lyckas. Du är engagerad i hela försäljningsprocessen vad gäller både befintliga och potentiella kunder. Detta innefattar kartläggning och uppsökning, boka möten, följa upp, bearbeta, offertskrivning, kalkylering, stänga affärer samt kundvård. En viktig del i arbetet blir att förstå kundens verksamhet då du arbetar med kundspecifika lösningar inom automation.

Du ingår i en säljgrupp som består utav 8 personer där ni tillsammans bollar idéer och förslag på olika lösningar. Du har även ett nära samarbete med projektledare och teknikchefer vid överlämning av projekt. I rollen som teknisk säljare reser du några dagar i veckan inom Sverige.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Några års arbetslivserfarenhet inom automation och/eller maskinbyggnation, maskinförsäljning
• Tekniskt intresse och kunnande
• Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
• B-körkort

För att lyckas i rollen som teknisk säljare har du ett stort tekniskt intresse samtidigt som du har en naturlig fallenhet för att bygga relationer till andra människor. Du är nyfiken för att förstå kundens behov, lyhörd och förtroendegivande. Du får energi av att föra dialoger och arbeta med nya människor och du tar gärna första steget i ett samtal. Att arbeta i en roll där du får stort utrymme att vara självgående och driva ditt arbete och affärer framåt är något som du trivs med.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknisk säljare, automationssäljare, säljare, försäljning, teknik, automation, maskinbyggnation, maskinsäljare, produktion, system, systemintegration, lösningar, affärer, kund, projekt, tekniska projekt, självgående, heltid, rekrytering, Front Automation, Fröjd Automation, IML Technologies, Front AGV, 3Button Group, Jönköping

Dela detta jobb

logo
Teknisk säljare / Sales Engineer till Automationsgruppen 3Button Group

Bravura