saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Strukturerad Teknisk Innesäljare Belysning till Region Stockholm sökes

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2022-12-09

Ansök nu

Strukturerad Teknisk Innesäljare Belysning till Region Stockholm sökes

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Rotebro Anställningsform: Tillsvidare

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk Innesäljare med inriktning Belysning är du en viktig länk i säljkedjan där du arbetar med offertoptimering, projekthantering, projektering, inköp och leveransplanering inom produktområdet belysning. Du bistår även med teknisk kompetens och rådgivning, både internt och externt. Du arbetar i nära samarbete med kundansvarig utesäljare och tillsammans med övriga kollegor bidrar du till att utveckla vår totala belysningsaffär inom Region Stockholm.

Tjänsten innebär också att i samråd med kundansvarig säljare, besöka och bearbeta nya och befintliga kunder. För att uppnå gemensamt uppsatta mål krävs god vana att arbeta snabbt och effektivt med digitala system.

Vi söker dig med...

Erfarenhet och ett stort intresse för försäljning, gärna med erfarenhet av branschen sedan tidigare. En elteknisk bakgrund eller erfarenhet vi bedömer likvärdig är meriterande för tjänsten.

Vi tror att du i dina tidigare roller har arbetat med en kombination av teknik och kundkontakt, där ditt servicetänk, engagemang och arbetssätt varit bidragande till din framgång. Av erfarenhet vet du att ordning och reda är oerhört viktigt för att vara framgångsrik i säljarbetet. Digitala arbetsverktyg behärskar du obehindrat. 

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 9 december. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Jimmy Lodfelt, Säljchef, tfn. 0767834993.
Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Strukturerad Teknisk Innesäljare Belysning till Region Stockholm sökes

Elektroskandia