saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Servicerådgivare till bilåterförsäljare

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Servicerådgivare till bilåterförsäljare

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget är en bilåterförsäljare som nu söker en ny medarbetare till deras servicemarknadsteam. Du kommer under rekryteringsprocessen att få mer information om företaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicerådgivare arbetar du i en bred och serviceinriktad roll gentemot kunderna som kommer i kontakt med serviceverkstaden. Du är ansiktet utåt och tar emot kunder samt hanterar deras ärenden via telefon och mejl. I ditt arbete tar du emot bokningar för service, avstämning av inlämnat fordon, kontrollerar och administrerar med ordar och garantiavveckling. Du ansvarar även för koordinering av den dagliga driften och att det är ordning och reda i lokalerna där du arbetar proaktivt för att det ska vara en inbjudande miljö för både medarbetare och kunder. Initialt erbjuds du en introduktion för att skapa förståelse för företagets arbetssätt och system.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Några års erfarenhet inom bilbranschen
• Tidigare arbetslivserfarenhet av service
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
• Körkort

För att lyckas i rollen som servicerådgivare är du en person som har god serviceförmåga, du sätter alltid kunden i främsta fokus och du anstränger dig för att leverera upp till kundernas förväntningar. Vi tror att du är en driven och självgående person med en vilja att lära dig nya saker. Du ser potential i att utvecklas på arbetsplatsen. Vidare är du en kreativ person som gärna kommer med egna initiativ i ditt arbete. Som person är du engagerad och du trivs med att ha mycket ansvar. Avslutningsvis trivs du med att arbeta i team och ställer gärna upp för att stötta andra och du har ett intresse för bilar och branschen.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Stockholm, kundservice, kundservicemedarbetare, service, telefon, administration, kundmottagare, bilar, bilförsäljning, bil, bilåterförsäljning, administratör, support, kundsupport, kontorsadministration, kontorsarbete, kontor, koordinator, order, orderhantering, ordermottagning, heltid, kundmottagare, servicerådgivare, servicevärd, servicevärdinna, koordinator, servicekoordinator, kundservicekoordinator, kundtjänst, kundtjänstmedarbetare

Dela detta jobb

logo
Servicerådgivare till bilåterförsäljare

Bravura