saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Säljare till Kemetyl

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Säljare till Kemetyl

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Kemetyl.

Om företaget

Kemetyl är en av de största aktörerna inom produktion, marknadsföring och försäljning av kemitekniska produkter i Europa. Företaget har en lång och spännande historia. De har funnits på marknaden i mer än 100 år och de räknar med att de kommande 100 åren blir minst lika spännande! I Norden omsätter Kemetyl drygt 300 miljoner och sysselsätter ungefär 55 medarbetare. I produktportföljen återfinns kända varumärken så som T-Blå, T-Gul, T-Röd och T-Grön. Sedan december 2019 är Kemetyl också ägare av det välkända svenska varumärket Plastic Padding. Kemetyl är även en utvald leverantör till Shell på bilkemikalier. Under åren har alltid säkerheten kring hanteringen av teknisk sprit stått i fokus, både för dem som företag och för hur de vill att deras användare ska uppleva produkterna. Kemetyl utvecklar ständigt nya produkter som är bättre både för miljön och för användare. Några exempel från de senaste åren är T-Gul® 100% Förnybar Tändvätska eller T-Blå® Spolarvätska i påse. Kemetyl vill bidra till den gröna omställning som pågår i samhället och målsättningen är att deras produkter ska ha så liten påverkan på miljön som möjligt. De ser det som sitt ansvar att hela tiden arbeta med grön utveckling för att på så sätt driva branschen mot att bli ännu mer hållbar – både i Norden och i Europa. Kemetyl vill vara ett hållbart företag i ett hållbart samhälle och ett föredöme i branschen.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare arbetar du primärt med försäljning av Kemetyls produkter till befintliga kunder. Du ingår i ett nordiskt försäljningsteam där ni tillsammans arbetar för att utveckla affären inom bolaget. Dina kunder är distributörer och direktkunder inom bland annat dagligvaruhandeln och fackhandeln med varierande storlek. Du för självständigt dialoger med existerande och potentiella kunder för att på bästa sätt tillgodose deras behov och optimera affären. Du har ett kvalitetsdrivet tillvägagångssätt och förstår vikten av affärernas lönsamhet sett till marginal och prissättning samtidigt som du har en rådgivande roll där behovsanalyser präglar din vardag. För att rollen ska passa dig har du erfarenhet av att arbeta inom försäljning på ett liknande sätt som efterfrågas, där du tar stort ägandeskap för att driva din egen försäljning och är van att jobba mot försäljningsbudget. Vid tillfällen får du åka ut på mässor och marknadsföra Kemetyls produkter. Som Säljare arbetar du med stor frihet mot uppsatta årsmål, tillsammans med det övriga sälj- och marknadsteamet på totalt 10 personer. På sikt finns möjlighet att klättra och kliva in rollen in som Key Account Manager med ännu större eget ansvar. På vägen dit får du en gedigen introduktion och stöttning av din närmaste chef och kollegor.

• Försäljning av Kemetyls produkter
• Rådgivning och behovsanalyser
• Jobbar målinriktat för att nå säljbudget
• Vid tillfällen åka ut på mässor och marknadsföra Kemetyls produkter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Ca 3 år erfarenhet av B2B försäljning
• Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska
• B-körkort

För att trivas i rollen motiveras du av att göra affärer samt bygga och utveckla relationer med kunder. Du tar stort ägandeskap för dina kunder och ansvarsområden och säkerställer att samarbetena drivs framåt. Därtill är du duktig på att bygga och stärka långsiktiga relationer. Du har ett stort intresse för att förstå affärer och affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Vidare har du ett prestigelöst förhållningssätt där du kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång. Slutligen är du öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Haninge, Jordbro
Lön: Enligt överenskommelse, fast + bonus

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Key Account Manager, säljare, sälj, KAM, Account Manager, distributör, försäljning, distributörer, försäljning, distribution, Kemetyl, dagligvaruhandeln, fackhandel, heltid, Stockholm

Dela detta jobb

logo
Säljare till Kemetyl

Bravura