saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Östling Marking System GmbH utvecklar och levererar skräddarsydda lösningar inom produktmärkning genom att använda avancerad laserteknologi och visionsystem. Vi tillverkar våra märksystem i Tyskland och säljer dem med fokus på Västeuropa och Nordamerika. Östling Märksystem, Saltsjö-Boo har ansvaret för Skandinavien, men har även en viktig roll som applikations-och-marknadsutvecklare i England. 

Våra viktigaste marknadssegment är Bilindustrin, Plasttillverkare, Medicinmarknaden och Leverantörer av Energisystem. Lasern märker på de flesta metaller, plaster och halvledare. Förutom lasers, producerar vi också elektrolytiska etsare och nålpräglare.

Arbetsuppgifter

En typisk lasermärkning på plast – hur säljer du den?

I din roll som sales engineer är du fokuserad på att hitta den mest kostnadseffektiva metoden för att lösa kundens märkapplikation. Du är ansvarig för att föreslå rätt lasersystem för uppgiften och även kunna avgöra om ett annat av våra märksystem kan vara en bättre lösning för just den kundens behov.

 Du ansvarar själv för hela kedjan från första kontakt med kunden, besök och förslag på lösning samt användandet av en av våra lasermärkare för att göra provmärkningar och sedan besöka kunden och demonstrera märksystemet på fältet.

Du följer upp med skarp offert, leverans, installation och utbildning tillsammans med kollega eller på egen hand beroende på kund och applikation.

Du är nyfiken, mycket nyfiken: För att lyckas måste du ta egna initiativ och söka upp potentiella kunder du tror kan vara intressanta. Du jobbar självständigt med lasersystemen och lär dig steg för steg hur du kan bäst göra de rätta märkningarna för just den kunden.

Samtidigt hittar du nya kunder och applikationer för våra system. Givetvis får du all hjälp du behöver på vägen till dina riktigt stora orders, inklusive vår långa erfarenhet av produktmärkning med många kunder runtom i Skandinavien i väletablerade segment som du kan dra nytta av.

Dessutom tilldelas du givetvis leads att följa upp från vår kontinuerliga marknadsföring, men sitt inte på sofflocket och vänta på dem

Vem letar vi efter?

  • Som framgångsrik sales engineer har du en överlägsen kommunikationsförmåga och kan snabbt fånga kundens intresse genom att helt enkelt visa hur pass mycket du gillar lasermärkning!

  • Du presenterar ditt företag och dina produkter med en vinnande övertygelse, oavsett om du har tillgång till en av våra mycket innehållsrika presentationer, en komplett demoutrustning, endast en provmärkning eller, tja, bara dig själv!    

  • Du har en akademisk eller teknisk utbildning, som är lämplig för att kunna arbeta inom industrin med fokus på våra nämnda marknadssegment.

  • Du sätter snabbt in dig i kundernas applikationer, olika verksamhetsområden och arbetsmiljöer.

  • Du har den unika förmågan att förenkla tekniska koncept och kommunicera dem till icke-tekniska användare.

  • Däremot är det inte nödvändigt att behärska laserfysik eller ha använt lasers tidigare, den utbildningen får du av oss, så länge du lär dig snabbt.

  • Det är givetvis en merit om du har tidigare erfarenhet av att sälja på våra viktigaste marknadssegment eller har jobbat med andra märksystem, men det är inte ett avgörande krav.

  • Du behärskar svenska och engelska flytande och talar dessutom gärna ytterligare ett västeuropeiskt språk.  

Om Östling Marking Systems och Östling Märksystem AB
Vi har producerat märksystem och utvecklat märkapplikationer i mer än 50 år. Inom våra viktigaste segment är vi världsledande.

Mer information om våra produkter och applikationer finner du på www.ostling.com.

Maila din ansökan via "Ansök nu".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo

Sales engineer - LASER System

Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Dela detta jobb