saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Researcher till Sharp Recruitment & Consultants

Ansök nu

Researcher till Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants är en av landets mest specialiserade och nischade rekryterings- och bemanningsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML samt Tax & Finance. Vi arbetar med många av landets främsta och största advokatbyråer, bolag, banker, försäkrings- och finansbolag.

Vi är inne i en kraftig expansionsfas och ser ett ständigt ökat rekryteringsbehov bland våra uppdragsgivare. Nu söker vi dig som vill arbeta som researcher och bli en viktig del i vår fortsatta utveckling och tillväxt.

Vi kommer erbjuda dig en arbetsplats där din egen, företagets, våra uppdragsgivares och kandidaters utveckling är lika viktigt som trivsel, humor och möjlighet att göra roliga affärer. Hos oss finns goda möjligheter att växa och utvecklas genom bra stöd, utmaningar och vidareutbildning.

Om tjänsten

Som researcher hos oss kommer du få en viktig roll i arbetet med att hitta rätt kandidater till våra uppdragsgivare.

Du kommer arbeta tätt tillsammans med våra rekryteringskonsulter och arbeta parallellt i flera olika rekryteringsprocesser, där din roll blir att kartlägga/identifiera potentiella kandidater. Rollen innefattar såväl analys- och ”detektivarbete” som mer administrativa aspekter som att sammanställa och presentera searcharbetet.

Fokus kommer ligga på search, men en viktig del i rollen blir också att kontakta potentiella kandidater samt boka in dessa på intervjuer hos oss.

Vi tror starkt på att låta våra medarbetare växa och i denna roll finns goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer få en tydlig utvecklingsplan där ditt nästa steg i karriären hos oss blir att utvecklas till junior rekryteringskonsult. I rollen kommer du också få möjlighet att vara med och påverka samt ta ett stort ansvar. Du kommer bli en viktig del i ett expansivt, roligt och spännande företag.

Om dig

Vi söker dig med akademisk examen och med några års relevant searcherfarenhet antingen från rekryteringsbranschen eller från komplex search i annan bransch. Har du bakgrund inom juridik eller ekonomi är det meriterande. För att trivas i rollen och lyckas hos oss är det viktigt att du är noggrann, resultatinriktad, ansvarstagande samt strukturerad och proaktiv. Det är vidare viktigt att du är en peoples-person, dvs. är social och tycker om att arbeta med människor.

Att arbeta hos oss

Vi erbjuder en snabbrörlig arbetsmiljö med stort utrymme att implementera egna ideér. Du kommer att komma till ett resultatfokuserat företag som hela tiden vill framåt och brinner för utveckling, affärer och mest av allt att ha skoj på jobbet. Vi ställer höga krav på varandra, vi utmanar varandra men mest av allt så stöttar och supportar vi varandra. Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat så förstår vi vikten av balans i livet och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans.

Hos oss är mångfald och jämställdhet grundläggande värderingar som återspeglas i vår verksamhet, vi är dessutom övertygade om att det gör oss både till en bättre arbetsgivare och samarbetspartner.

Sharp Recruitment & Consultants fortsätter att expandera och växa med goda resultat. Vi har en tydlig målbild om vart vi vill vara inom fem och tio år med en fortsatt tro på stark tillväxt. I dag sitter vi i fina lokaler på Barnhusgatan i Stockholm. Vi har även kontor i Tel Aviv och Paris.

Ansök idag

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För mer information kontakta Elin Flodin på 072-360 73 29 eller elin.flodin@sharprecruitment.se

Företagsbeskrivning

Sharp Recruitment & Consultants är en av marknadens mest specialiserade rekryteringsbyråer inom Legal, Compliance, Risk, AML samt Tax & Finance. Vi rekryterar inom alla branscher och nivåer men främst är vi experter på svårrekryterade roller såsom specialister, mid-level och seniora tjänster. Det är det som vi är bäst på.

 

 

 

Dela detta jobb

Researcher till Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants