saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Planeringsexpert/Butikssäljare sökes till Elfa i Malmö

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-12-22

Ansök nu

Planeringsexpert/Butikssäljare sökes till Elfa i Malmö

 

Trivs du med varierande uppgifter i en miljö där kunden står i fokus? Ser du kvalitet, affärsmässighet och en god service som en självklarhet? Vill du vara med och utveckla en innovativ och växande verksamhet? Nu söker vi dig som vill ansluta till Elfas stora Studiosatsning!

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Planeringsexpert/Butikssäljare på Elfa är ditt huvudsakliga ansvar att genomföra planeringsmöten och driva försäljningen av Elfas lösningar. Du arbetar nära dina kollegor i teamet och tillsammans hjälps ni åt för att nå bästa möjliga resultat. Det är en varierande roll där du träffar kunder både digitalt och i Elfas Studio. Du får verka i en inspirerande miljö, delta aktivt i utvecklings- och förbättringsarbete och har en viktig roll i att främja samarbete internt och externt. Du följer kunden genom hela processen och blir därmed en nyckelspelare i att sprida Elfas varumärke.

Då detta är en kombinerad tjänst kommer du utifrån behov att arbeta cirka 25-30% i Elfas Studio som Butikssäljare. Där möter du Elfas kunder, hanterar betalningar, besvarar sortimentsfrågor och utför drop-in planeringar. Du ges således en unik möjlighet till ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 

  • Boka, genomföra och följa upp planeringsmöten med kunder.
  • Driva försäljningen av Elfas lösningar.
  • Ta emot och registrera order.
  • Hantera frågor från kunder gällande ordrar, leveranser, beställningar och betalning.
  • Arbeta i butiken med att svara på frågor, möta besökande kunder och hantera betalningar.


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som Planeringsexpert/Butikssäljare ser vi att du har ett genuint intresse för förvaring, inredning och problemlösning. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service i en administrativ roll och trivs i en varierande miljö. Du har ett analytiskt sinne och en förmåga att praktiskt agera på dina slutsatser. Vidare är du en lagspelare som ser en god service som en självklarhet. Du agerar affärsmässigt och är en god ambassadör för företaget. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och uppskattar ordning och reda.

Viktigt för tjänsten:
 

  • Tidigare erfarenhet från administration och service, gärna från en liknande roll.
  • God analytisk förmåga samt lösningsorienterad personlighet.
  • God dator- och systemvana.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Planeringsexpert/Butikssäljare är en konsultanställning på 80–100% utifrån verksamhetens behov, med start omgående, som sträcker sig till slutet av mars 2023. Därefter kan det finnas möjligheter att, utifrån verksamhetens behov, arbeta vidare i tjänsten på Elfa, alternativt hos någon av Eternis andra kunder. Arbetstiderna är förlagda främst dagtid måndag-fredag, varannan helg samt att du arbetar vissa kvällar. Tiderna kan komma att förändras framåt. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.
 
ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738–617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Planeringsexpert/Butikssäljare sökes till Elfa i Malmö

Eterni Sweden AB