saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Orderadministratör / orderagent till Foxway

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Orderadministratör / orderagent till Foxway

Är du en person med känsla för högklassig service som gillar att arbeta i ett högt tempo? Har du ett starkt driv och trivs i en global miljö med breda kontaktytor? Nu söker vi dig som vill utvecklas tillsammans med ett kompetent och dedikerat team på Foxway i Växjö!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Foxway.

Om företaget

Foxways vision är att göra det digitala livet enklare. Foxway vill förenkla IT-tjänster och göra dem hållbara så att kunderna kan fokusera på det de är bäst på. Företaget har vuxit snabbt de senaste åren och ambitionen är att vara det ledande företaget i Europa för hållbara IT-tjänster och återvinning av elektronik. Alla steg hanteras in-house vilket gör företaget unika på marknaden. Foxway är här för att hjälpa kunderna att hitta sin väg i det digitala livet.

Huvudkontoret finns i fina lokaler i centrala Växjö. Här får du möjligheten att vara en del av en härlig gemenskap på ett bolag som är under en stark tillväxt.

Arbetsuppgifter

I rollen som orderadministratör ansvarar du för att säkerställa att kundernas ordrar hanteras på rätt sätt samt säkerställer rätt support till kunderna och interna intressenter. Dina arbetsuppgifter innefattar orderläggning och administration i form av leveransplanering, validering och fakturering av kundordrar. Därtill ansvarar du även för att lösa kundärenden och avvikelser som sker. Kommunikationen sker via e-mail och telefon och det administrativa arbetet sker i affärssystemet Jeeves samt ärendehanteringssystemet Service Now. Ärendena varierar i komplexitet och du kommer att vara en viktig del i Foxways leverans till kund, som verkar både nationellt och globalt. Genom detta kommer du att skapa dig kunskap om större delen av den operativa verksamheten.

Vidare har du ett nära samarbete med dina kollegor där ni tillsammans är lösningsorienterade och säkerställer nöjda kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning
• God dator-och systemvana
• Det är meriterande med erfarenhet inom administration och/eller kundsupport
• Det är meriterande med erfarenhet av Jeeves och/eller Service Now
• Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Du som söker denna tjänst är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra. Vidare anstränger du dig för att leverera lösningar och har ständigt kunden i fokus. Du är en person som trivs med högt tempo och kan arbeta med flera uppgifter parallellt och skapar struktur bland dessa. Du trivs i en internationell atmosfär och är bekväm med att ha breda kontaktytor, varav du har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du värnar om dina kollegor och har en teamanda.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: orderadministratör, orderagent, order, administration, administratör, kundsupport, support, kund, kundservice, service, fakturering, ärende, Jeeves, Service Now, digitalisering, IT, rekrytering, heltid, Foxway, Växjö

Dela detta jobb

logo
Orderadministratör / orderagent till Foxway

Bravura