saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ledigt jobb som Säljare för Affärsområde Autoexperten, distrikt Stor-Stockholm

Företag KG Knutsson AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Ledigt jobb som Säljare för Affärsområde Autoexperten, distrikt Stor-Stockholm

Älskar du att göra affärer och träffa nya människor? Då kanske det är dig vi söker. Vi på Autoexperten utökar vårt område inom försäljning mot företag, och söker nu ytterligare en säljare som vill vara med på vår tillväxtresa. Vi erbjuder dig en fantastisk arbetsplats där nytänkande, engagemang och driv är nyckelord.

Arbetsbeskrivning

I din roll som säljare kommer du att jobba proaktivt med att bearbeta nya kunder, från första kontakt till avslutad affär. Du kommer att i ett regionalt säljteam ansvara för bearbetning och uppföljning av företagsavtal. Det är en självklarhet för dig att skapa nya affärsmöjligheter, och vara lyhörd för kundens behov. Du kommer att representera Autoexpertens starka varumärke på marknaden, och vara en viktig representant på fältet.

Vi har en upparbetad försäljningsprocess och alla verktyg som krävs för att lyckas, där allt från kund prospektering till avslut är digitaliserat och nytänkande. Vi jobbar efter värdeorden kvalitet före kvantitet, där långsiktiga relationer och uppföljning är viktiga steg.

Vi söker

Vi söker dig som ser det naturligt att bakom goda resultat ligger hårt arbete och ett affärsmässigt tänk. Din bakgrund behöver nödvändigtvis inte vara från bilbranschen. Viktigare är att du har rätt inställning, har lätt att bygga kundrelationer och uppnå utmärkta resultat. Vi tror att du är kundfokuserad, nytänkande och inte är rädd för att ta ny kontakt med potentiella kunder.

Du bör ha goda data- och systemkunskaper med bland annat goda kunskaper i Office paketet, samt kunna tala och skriva svenska obehindrat. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Men framförallt att du har ett brinnande intresse för att hitta och göra affärer. Sedan ser vi naturligtvis att du som person har en positiv inställning och en vilja att lära sig nya saker.

Är det här du?

- Du trivs med att ta första kundkontakten samt boka in och genomföra dina egna säljmöten
- Du sätter kunden i fokus där du med en självklarhet levererar det lilla extra!
- Resultatdriven
- Arbetar självständigt med prospektering och att hitta nya kunder med hjälp av telefonen och bra verktyg som finns på plats
- Har körkort

Vi erbjuder

- En omväxlande och utvecklande säljroll på ett bolag i stark tillväxt och med en kultur som präglas av entreprenörsanda och utveckling
- Mycket uppskattade försäljningstjänster som gör skillnad för våra kunder
- Dynamisk arbetsplats med motiverade och kompetenta kollegor i moderna lokaler i Sollentuna
- Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget
- Ett företag med ett bra rykte och god marknadsposition i branschen
-Tjänstebil
 

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare. Vi tillämpar provanställning 6 månader.

Ansök redan idag!

Din ansökan vill vi ha snarast möjliga då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 10/11 2022. För mer information om företaget, besök www.kgk.se och Autoexperten.se

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.


Välkommen med din ansökan!

 Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 360 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker, oavsett vilken verkstad du väljer. Vi på Autoexperten jobbar för att få bilar att leva längre och det gör vi genom att underhålla, serva och reparera. Vi har dessutom en trygghet och styrka med KG Knutsson AB i ryggen.

Autoexperten är också ett affärsområde inom KG Knutsson AB som har helheten inom tillbehör, reservdelar, verkstadsutrustning och tjänster inom fordonsbranschen. Affärsområdet Autoexperten driver butikskoncept, verkstadskoncept, servicecenter och försäljning mot den fria fordonseftermarknaden. KG Knutsson AB kan erbjuda en intressant  miljö där du får jobba med innovativa produkter och lösningar i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Drygt 1.300 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder kronor gör bolaget till en stabil aktör. Läs mer om oss på www.autoexperten.se / www.kgk.se eller på våra sociala medier.

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vi ber dig därför att se över ditt CV innan du skickar din ansökan till oss. I vårt arbete med bakgrundskontroller samarbetar vi med 2Secure som är ett internationellt säkerhetsbolag inom rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.  

 

 

Dela detta jobb

Ledigt jobb som Säljare för Affärsområde Autoexperten, distrikt Stor-Stockholm

KG Knutsson AB