saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kundtjänst till Samsung / B2B Support Agent

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Kundtjänst till Samsung / B2B Support Agent

Brinner du för att ge bra service och är tillgänglig omgående? Är du även driven, strukturerad och trivs med att arbeta i en miljö med högt tempo? Ta chansen att söka tjänsten som B2B Support Agent till Samsung!

Om tjänsten

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 24 månader. Du kommer att vara anställd hos Bravura och arbeta som konsult hos Samsung. Det finns goda möjligheter att förlänga uppdraget.

Om företaget

Allt vi gör på Samsung drivs av en orubblig passion för excellens och ett stort engagemang för att utveckla de bästa produkterna och tjänsterna på marknaden. I dagens snabba globala ekonomi är förändring konstant och innovation är avgörande för ett företags överlevnad. Som vi har gjort i 70 år siktar vi på framtiden och förutser marknadens behov och krav så att vi kan styra vårt företag mot långsiktig framgång. Som B2B Support Agent kommer du att ha en integrerad del i att se till att vi håller oss på toppen av marknaden och fortsätter att berika och förenkla konsumenternas liv.
Samsung är ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, det finns många möjligheter att växa och utvecklas!

Arbetsuppgifter

I denna roll är din huvuduppgift att ge kunderna professionell service genom att felsöka och stödja varje enskild kund gällande följande produkter: Luftkonditionering, bildskärmar, hospitality TV, LFD, Knox support för mobiltelefoner. Det är viktigt att du är lyhörd och lyssnar på kundens behov. Du hanterar kundens ärenden via telefon och mail och följer upp dem vid behov. Alla agenter hanterar alla länder med delat ansvar. För att säkerställa bästa möjliga upplevelse fokuserar du på att registrera kundinteraktioner och kontakter korrekt. Med största omsorg och förståelse hanterar du service- och supportärenden. Du kan logga och sammanställa problem och lösningar. Du har också styrkan att bygga en stark och långsiktig relation med kunderna.

Som B2B Support Agent kommer du att ingå i Customer Satisfaction-teamet som hanterar alla Samsungs eftermarknadsaktiviteter i Norden med målet att ge kunderna en upplevelse i världsklass.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Minst ett års erfarenhet av teknisk kundsupport, gärna med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg
• Har goda kunskaper i Office-paketet
• Erfarenhet av att arbeta med SLA-mål
• Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
• Stora färdigheter i att använda dator som arbetsredskap, till exempel att enkelt kunna navigera mellan olika system
Meriterande:
• Eerfarenhet från teknisk support för skärmar, monitorer, TV-apparater, bärbara datorer eller andra NPC-produkter
• Kunskap i ett annat nordisk språk

Du är noggrann i ditt arbete och kan skapa struktur och ordning. För att trivas i rollen gillar du att ha många saker på gång och är bra på att prioritera bland uppgifterna. Du har ett stort intresse för service, sätter alltid kunden i fokus och försöker leverera lösningar. Som person är du också nyfiken och bidrar med idéer och nya perspektiv. Du uppskattar ett högt tempo och tar egna initiativ.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Kundtjänst till Samsung / B2B Support Agent

Bravura