saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kundservicemedarbetare till Footway

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Kundservicemedarbetare till Footway

Har du i dagsläget ett jobb som innebär många kontaktytor och vill ta nästa kliv i karriären? Har du ett stort språkintresse och kan göra dig förstådd på norska, danska eller finska? Eller varför inte alla tre? Footway söker nu dig som vill fortsätta växa tillsammans i hur de driver och utvecklar kundupplevelsen till den bästa möjliga.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Footway har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt.

Om företaget

Footway grundades 2010 och driver specialiserade webbutiker som gör det möjligt för kunder och tillverkare att träffas. Kundteamet är Footways hjärta. Med deras tillväxttakt ställs Footway ständigt inför nya utmaningar och tvingas tänka bortom ett traditionellt sätt att arbeta med kundsupport. Footway har med denna fantastiska tillväxt i ryggen förvärvat både Sportamore, Solestory och Caliroots m.fl.. De befinner sig i ett otroligt spännande skede just nu med en nylanserad plattform och 10 specialiserade onlinebutiker som under året ska bli fler. Här jobbar ett charmigt och varmt team om ca 14 personer. De är stolta över deras olikheter, men också över gemenskapen i kärleken för språk, nya kulturer, teamkänsla och kundnöjdhet. Footway arbetar ständigt utefter sina kärnvärden som är Kund, Kul och Kompis men även Enkelhet- vilka för dem genomsyrar organisationen. Att hålla sina löften, respektera varandra och skapa utveckling för såväl varandra som för sina kunder är viktiga ledord i alla delar av organisationen.

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare arbetar du med service mot kunder på flera av Footways marknader, på flera språk. Du svarar på frågor från kunder via mejl och telefon och är behjälplig samt ansvarar för hela kundupplevelsen. Med Footways tillväxttakt ställs du ständigt inför nya utmaningar och tvingas tänka bortom ett traditionellt sätt att arbeta med kundsupport. Du driver själv ditt arbete framåt, hittar och skapar smarta och snabba lösningar på problem. Du har ansvar för flera marknader och stöttar dina kollegor på andra avdelningar. Teamet jobbar tätt tillsammans och ansvarar gemensamt för att upptäcka och lösa eventuella problem. Utöver den dagliga hjälp du bistår kunderna med finna möjligheter till att arbeta i projekt kopplat till hur Footway ska förbättra kundupplevelsen. Automatisering, digitalisering och crowdsourcing är några exempel på detta - bara du själv sätter gränserna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutad gymnasial utbildning
• Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska samt kan göra dig förstådd på minst ett av följande språk: norska, danska eller finska. Andra språk är meriterande
• Minst 2 års erfarenhet av kundservice. Du har gjort detta över telefon och mail. Exempel på erfarenhet kan vara inom en kundtjänst, turism eller reception eller annat socialt arbete.
• God teknisk vana

Då Footway växer och månar om den kultur som etableras internt så kommer de att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning. För att trivas i rollen är du genuint engagerad i att ge den bästa servicen till såväl kunder som dina kollegor. Vidare är du prestigelös, tycker om att utvecklas och vill bidra till att företaget som du arbetar på växer. Footway präglas av en kultur av självledarskap där du ansvarar för din egen utveckling tillsammans med dina medarbetare. Här skapas kontinuerligt lärande och initiativtagande, därför är det även viktigt för dig. Då inget ärende är det andra likt, trivs du med att lösa olika typer av problem som uppstår i det dagliga arbetet samt ser möjligheter framför problem. Du drivs av eget ansvar och beslutsfattande samt att arbeta utanför ramarna på ett flexibelt vis.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
Kundservicemedarbetare till Footway

Bravura