saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Kundansvarig / Business Development / AM till framstående Techbolaget Chas

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Kundansvarig / Business Development / AM till framstående Techbolaget Chas

Är du en tävlingsinriktad och relationsfokuserad person med passion för IT , Tech och business? Nu expanderar Chas och vi söker därmed dig i början av karriär som vill fokusera på goda samarbeten. Nu har du chans att bli en Chassare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Chas.

Om företaget

Chas är ett innovativt, ansvarsfullt och samhällsdrivet konsultföretag inom IT och Tech som med sin mångfald inom techbranchen är på en stark utvecklingsresa. Chas tillhandahåller tjänster inom programmering, design, management och utbildning. Förutom att vara några av Sveriges vassaste konsulter inom IT tar de sig även an kompletta IT-projekt. Huvudverksamheten har i många år varit att leverera Sveriges mest prisvärda och duktiga konsulter och de erbjuder alla former av konsulttjänster inom system- och applikationsutveckling, design, management och utbildning.
Chas centrala delar är just rekrytering, matchning och Bid Management, där man jobbar tillsammans för att söka upp och matcha de bästa konsulterna med spännande uppdrag inom privat och officiell sektor.

Chas är idag ca 70 anställda. Chas egenägda kontor är beläget i Nacka där man arbetar tillsammans tätt inom och mellan teamen med till exempel säljare, Bid – managers och rekryterare. För dig som drivs av god kommunikation, socialt ansvar och demokrati gör rätt i att söka dig till Chas. Läs mer på deras hemsida om det goda arbete de gör för samhället: https://chas.se/

Som företag har Chas fått utmärkelsen Årets arbetsgivare både i Sverige och i hela Europa. Du blir del av ett grymt team av tävlingsinriktade teamplayers som alltid gör sitt yttersta för att göra varje dag till en bra dag och gör många roliga saker tillsammans!

Arbetsuppgifter

Som säljare hos Chas tillhör du avdelningen Expansion, där du arbetar nära rekryterare, matchare och Bid Managers samt andra säljare för att tillsammans hitta rätt kandidat till rätt kund. Med telefonen som främsta verktyg blir din primära uppgift att övertyga underleverantörer att vilja samarbeta med Chas i en upphandling eller ställa sina konsulter till förfogande i ett avrop. - så en mycket bra förmåga att förklara och förmedla fördelar gällande samarbetet är en framgångsfaktor i rollen! Detta är alltså inte klassisk sälj - utan ett viktigt matchningsarbete där du erbjuder goda samarbeten.

Chas har ett av Sveriges mest framgångsrika upphandlingsteam så du lär dig av de bästa i branschen och knyter kontakter inom hela IT-Sverige.

Du sitter fysiskt på plats i Nacka för bästa fokus och samarbete inom och mellan funktionerna och avdelningarna.

Exempel på uppgifter är:
- Via telefon förmedla affärer eller presentera samarbetsmöjligheterd, till exempel till offentliga verksamheter eller konsultbolag
- Jobba med upphandling och avrop av kompetens
- Analysera CV:n och matcha rätt person för rätt uppdrag inom privat och offentlig sektor
- Dela insikter gällande kandidater med dina medarbetare

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av försäljning med stort fokus på relationsskapande, kanske som kundansvarig, rekryterare eller konsultchef
• Stor affärsförståelse
• Meriterande med erfarenhet från upphandlingar inom privat eller offentlig sektor
• Meriterande med erfarenhet inom IT / Techbranschen och förståelse för tekniska processer såsom systemutveckling, där du även har ett stort intresse
• Du kommunicerar enkelt och professionellt på både svenska och engelska

Som säljare hos Chas kommer du till din rätt med din tekniska förståelse och stora intresse. Kanske har du arbetat med teknisk försäljning eller med fokus på service och tjänster, där din förmåga att skapa goda relationer kommit väl till pass. Du är en målfokuserad individ som vill skapa goda affärer, men gör det gärna tillsammans med andra i ett team. Du är lösningsfokuserad som få och du drivs av att skapa framgångsrika samarbeten med såväl kunder som medarbetare och att matcha rätt person med rätt arbetsplats!

Övrig information

Start: Januari 2023 eller enligt överenskommelse
Plats: Nacka, Stockholm
Lön: Fast lön


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sälj, säljare, account manager, kundansvarig, teknisk säljare, tech, IT, bid management

Dela detta jobb

logo
Kundansvarig / Business Development / AM till framstående Techbolaget Chas

Bravura