saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior Key Account Manager sökes till Procurator i Sundsvall

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

Junior Key Account Manager sökes till Procurator i Sundsvall

Har du ett brinnande intresse för försäljning och vill arbeta i en miljö som präglas av gemenskap, engagemang och resultat? Drivs du av att skapa långvariga relationer och leverera resultat? Vill du vara en del av ett företag med stora möjligheter?
Procurators framfart fortsätter och du ges nu en unik chans att vara med på resan.

Nuvarande anställda beskriver rollen som utvecklande, varierande och kundfokuserad. Du får arbeta med kunder i olika branscher, av olika storlek och med livsviktiga produkter. Dessutom blir du del av ett team som har roligt på jobbet, stöttar varandra och brinner för det de gör. Låter detta som något för dig? Då ska du söka denna tjänst redan idag!

 

ARBETSUPPGIFTER
Som Junior Key Account Manager på Procurator kommer du arbeta med att upprätthålla och utveckla affärer hos bolagets befintliga kundstock. Du vårdar samarbetet och arbetar aktivt med nya förfrågningar och därför är du ofta ute och besöker dina kunder. Du har en viktig roll i att säkerställa kundnöjdhet och goda relationer samt arbetar mot uppsatta mål för ökad försäljning. Dina kontrakt består av allt från mindre bolag till större upphandlade avtalskunder.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 

  • Arbeta med befintliga kundrelationer samt utveckla dessa.
  • Säkerställa kundnöjdhet och arbeta med förbättringar.
  • Tidvis arbeta mot nya kunder.
  • Vara en ambassadör för Procurators varumärke.
  • Säljadministration.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Junior Key Account Manager behöver du vara självgående och ansvarstagande samt ha ett gediget intresse för försäljning. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och visar en ödmjukhet som tar dig framåt. Du skapar snabbt ett förtroende hos dina kunder och är en naturlig relationsskapare som alltid gör det lilla extra. Dessutom är du en god kommunikatör och flexibel i ditt förhållningssätt.

Viktigt för tjänsten:
 

  • Ett par års erfarenhet av försäljning, meriterande med erfarenhet från branschen.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
  • God dator- och systemvana.
  • B-körkort samt möjlighet att resa i tjänsten.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Junior Key Account Manager är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Procurator i Sundsvall. Du utgår från butiken och har därför nära tillgång till produktutbudet. Du kommer ingå i ett team av säljare och en teamledare som drivs av ett högt engagemang och att hjälpa varandra. Arbetstiderna är främst måndag-fredag 08.00-17.00 och resor i tjänsten förekommer. Fina förmåner ingår samt tjänstebil.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Amanda Ring på via 0738-617273 eller amanda.ring@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Junior Key Account Manager sökes till Procurator i Sundsvall

Eterni Sweden AB