saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

JUNIOR KEY ACCOUNT MANAGER

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

JUNIOR KEY ACCOUNT MANAGER

Är du i början av din karriär och vill arbeta med marknadsledande varumärken för ett bolag i stark utveckling? Är du driven, brinner för att göra affärer och bygga långsiktiga relationer? Drivs du av resultat, laganda och gillar ett agilt arbetssätt i ett mindre team med snabba beslutsvägar? Vill du till en arbetsplats som är framåt, transparent och där den glada gemenskapen märks av varje dag? Då ska du söka rollen som Junior KAM till oss på Retail Partner Nordic Sverige!

SOM JUNIOR KEY ACCOUNT MANAGER KOMMER DU ATT…

ansvara för mindre och nya kunder inom bland annat E-commerce. Du kommer både på egen hand och med dina kollegor att utveckla och integrera kundplaner, producera kommersiella kundpresentationer och hantera forecast och data. Vidare kommer du arbeta med:

  • Kampanj och sortimentsstyrning, inklusive pris och sortimentsanalyser

  • Underhåll av produktdatabas

  • Hjälpa till att utveckla och administrera säljmaterial

  • Delta på säljkonferenser

Du kommer att tillhöra vårt fantastiska kommersiella Retail Partner-team och rapportera till vår Country Sales Manager för Sverige, som du också kommer supportera med blandade uppgifter. Du får möjlighet att arbeta med starka och marknadsledande varumärken i en positiv och öppen arbetsmiljö med mycket humor.

Tjänsten är placerad i Skåne med frekventa resor till huvudkontoret i Köpenhamn.

För att lyckas i rollen…

har du erfarenhet från detaljhandeln, har vana ifrån att arbeta med administration och att analysera data. Du drivs av att arbeta resultatinriktat, är proaktiv i ditt sätt att arbeta på och är van att bygga goda relationer. Vi ser även att du:

  • Har en universitetsutbildning; som Civilekonom, inom Service Management eller liknande

  • Är van användare av Office-paketet, framförallt i Excel, Word, PowerPoint

  • Är flytande i engelska och har förståelse för de nordiska språken

Som person är du…

serviceminded, utåt och får ofta höra att du bidrar med en positiv energi. Du är nyfiken och har en drivkraft som gör att du vill utvecklas, snabbt löser en uppgift och kavlar upp ärmarna när det behövs. Vi ser gärna att du är strukturerad, organiserad och gillar att samarbeta för att nå både egna och gemensamma mål.

OM RETAIL PARTNER NORDIC…

Retail Partner Nordic är ett modernt distributionsföretag med en varuportfölj med många starka och ledande varumärken. Vårt kontor i Sverige ligger i Lomma Hamn i nya moderna lokaler och huvudkontoret i Köpenhamn. Vår ambition är att utveckla långvariga partnerskap med starka leverantörer med behov för en lokal samarbetspartner i Norden. Vi fokuserar på kategorierna hushåll, personlig vård, skönhet och hälsa – Vi representerar bland annat Kimberly-Clark, Scholl och Unilever.

En sak är säker, det finns ännu mer spännande på gång….

Läs mer här.

FÖR ATT SÖKA ROLLEN…

är du varmt välkommen att ladda upp din ansökan! Vi genomför intervjuer med kvalificerade kandidater löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vår Country Sales Manager för Sverige Marcus Fröbel på mf@retail-partner.dk.

Anställning hos: Retail Partner Nordic, Sverige

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logo
JUNIOR KEY ACCOUNT MANAGER

Workspace Recruit