saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

JR Säljare till region SYD

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-18

Ansök nu

JR Säljare till region SYD

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med över ca 400 anställda och en omsättning på över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt samt internationellt. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Great Security Syd söker en driven juniorsäljare med höga ambitioner att lyckas och utvecklas som säljare. Vi tror att du trivs inom säkerhetsbranschen och nu är redo att ta nästa steg i din karriär.

Rollen som säljare hos oss innebär att du kommer sälja våra lösningar utifrån våra kunders behov. Vi jobbar både på rikstäckande nivå och med lokala kunder. Hos oss säljer du innovativa säkerhetslösningar byggda på några av marknadens mest etablerade varumärken.

Du arbetar självständigt med försäljning men bistår även övriga säljare i vår organisation. Du skall ha ett starkt driv och vara tekniskt intresserad samt ha en känsla för att bygga långsiktiga affärsrelationer. Du skall vara lösningsorienterad, strukturerad och ha ett stort kundfokus. Du kommer att hantera och följa upp offertförfrågningar och hantera inkommen order som fördelas mellan säljarna i avdelningen.

En arbetsdag är mycket varierande där du jobbar individuellt eller tillsammans i team.

Det är naturligtvis meriterande om du har erfarenhet av service/försäljning eller motsvarande.

I gengäld får du arbeta med roliga projekt och lösningar i ett av Sveriges mest snabbväxande säkerhetsföretag där du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. Vår strävan är att du ska känna dig framgångsrik och stolt över att arbeta hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

JR Säljare till region SYD

Yobber AB