saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Inside Sales B2B sökes till vår kund i Malmö

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-01-02

Ansök nu

Inside Sales B2B sökes till vår kund i Malmö

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


Inside Sales B2B sökes till vår kund i Malmö 

Brinner du för att skapa affärsmöjligheter, etablera nya kundrelationer samt driva dig själv och ditt arbete framåt? Har du erfarenhet av försäljning och söker ditt nästa steg i karriären? Vill du arbeta på en konsultfirma som samarbetar med de mest ansedda bolagen i Sverige och därigenom utvecklas i din roll som säljare? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Vår kund växer och söker nu fler säljare till sin verksamhet i Malmö. Du kommer att arbeta som säljkonsult för de mest kända aktörerna på marknaden och hantera allt från segmenteringar till relationsskapande kontakter med nya kunder. Du fungerar som en länk mellan olika bolag och kan på sikt få ansvara för större projekt och rapportering mot slutkund. 

Du kommer erbjudas en gedigen utbildning och vidareutveckling samt utmanas i din roll som säljare. Denna tjänst kommer att ta din försäljning till nya höjder och ge dig flera av de verktyg som behövs för en framgångsrik karriär inom försäljning. 

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som: 

  • Nykundsbearbetning via telefon och mail. 

  • Segmentering och prospektering.

  • CRM och administrativt säljarbete. 

  • Projektansvar och rapportering internt samt mot slutkund. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen behöver du ha erfarenhet av försäljning samt känna dig bekväm i att skapa förtroendeingivande relationer med både nya och befintliga kunder. Din nyfikenhet och vilja att prata med nya människor driver dig och ditt arbete framåt. Du är ansvarstagande och trivs med att planera ditt eget arbete samt arbeta mot uppsatta mål för dig själv och teamet. Vidare söker vi dig som uppskattar ett gott samarbete internt och ser det som en självklarhet att vidareutveckla både dig själv och verksamheten.

Viktigt för tjänsten:

  • Erfarenhet från nykundsbearbetning och B2B- försäljning. 

  • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift. 

  • God dator- och systemvana. 

  • Ansvarstagande, engagerad och strukturerad. 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som säljare är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst sex månader. Därefter finns det för rätt person mycket goda möjligheter att få en anställning direkt hos vår kund som ser långsiktigt på denna tjänst. Arbetstiderna är måndag - fredag klockan 08.00-17.00 och du sitter i fina lokaler centralt i Malmö. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Erica Miller på via erica.miller@eterni.se eller 0738-617275.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

 

Dela detta jobb

Inside Sales B2B sökes till vår kund i Malmö

Eterni Sweden AB