saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Insamlare - HJÄRT-LUNGFONDEN

Ort
Utgår

2023-01-01

Ansök nu

Insamlare - HJÄRT-LUNGFONDEN

hjärtlung logo.jpg

Hjärt-Lungfonden är en vanlig arbetsplats, men med ett ovanligt viktigt uppdrag.

En värld fri från hjärt-lungsjukdom.

Hjärt-Lungfonden söker en Insamlare med ansvar för
stora & medelstora givare, stiftelser & fonder

Fler människor lider och dör av hjärt- och lungsjukdomar än av något annat, i Sverige och i världen. Gammal eller ung, rik eller fattig – vem som helst kan drabbas. Det gäller dig, dem du bryr dig om och varje människa du möter. Det gäller oss alla.

Hjärt-Lungfonden samlar in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. År 2021 delade organisationen ut drygt 330 miljoner kronor till livsviktig forskning.

Hjärt-Lungfondens överordnade mål handlar om att samla in pengar till livsviktig forskning. Förra året delade organisationen ut drygt 330 mkr till fler än 290 olika forskningsprojekt.

 

Rollen som Insamlare

Som Insamlare har du ansvar för att bygga relationer med och driva insamling från stora och medelstora givare, liksom från stiftelser och fonder. Relationen gäller från första kontakt och utvecklas löpande under givarens livslängd.

 • Planera och initiera första kontakt, bygga relationer med givare

 • Genomföra givaraktiviteter och events

 • Presentera och diskutera möjligheter för givaren inom ramarna för erbjudande, mål och prioriteringar

 • Genomföra personlig testamentesrådgivning

 • Ta fram och presentera förslag till gåva

Ditt uppdrag innefattar att proaktivt bidra till att skapa fler, förtroendefulla och långsiktiga givarrelationer, som därmed bidrar till att öka intäkterna till verksamheten. Som Insamlare initierar och skapar du koncept, paketering och nya lösningar som attraherar målgruppen till att bidra med gåvor i form av intäkter. I rollen är det viktigt att du regelbundet samverkar med dina kollegor på Insamlings-, marknads-, kommunikations- och it-avdelningarna.

 

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet av kundrådgivning, och gärna i kombination med försäljningsansvar i din arbetslivserfarenhet. Erfarenhet från insamlingsbranschen i kombination med kommersiell försäljning är meriterande, men inte ett krav.

Kanske är du idag i en roll inom insamling/fund raising i någon annan organisation inom civilsamhället, eller är i nära kontakt med kunder inom t ex Private Banking eller försäkringsmäklar-branschen, dvs där du har kontakt med kapitalstarka individer, fonder och stiftelser.

Du är van och trygg med att relatera förtroendeingivande till liknande målgrupper av givare, och har god förmåga att nå fram och skapa långsiktiga relationer till dessa.

 

Viktiga förmågor för att lyckas i rollen är:

 • Att självständigt kunna driva, prioritera och genomföra aktiviteter som leder till nya givare/nya gåvor från givargruppen. Du är trygg, har ett gott självförtroende och en förmåga att hantera utmaningar på ett balanserat och lugnt sätt.

 • Du har förmåga att balansera givarbehov och affär. Du drivs, och trivs med att arbeta säljorienterat i sitt uppdrag och söker att komma till avslut, skapa resultat – med bibehållna goda relationer.

 • Att du har en fin känsla för att bygga, vårda och utveckla kundrelationen och samtidigt vara affärsmässig och resultatorienterad.

 • Att du arbetar strukturerat, har en administrativ effektivitet, är målfokuserad och driven. Du besitter förmåga att skapa struktur för ditt arbete, att arbeta disciplinerat mot mål.

 • En lyhördhet, kommunikativ förmåga och att arbeta proaktivt.

 • Att vara samarbetande, prestigelös och lösningsinriktad.

 

Att arbeta hos Hjärt-Lungfonden

Du kommer att sitta i i fräscha lokaler i Gamla Stan tillsammans med ca 60 kollegor som alla brinner för att skapa engagemang för Hjärt-Lungfondens uppdrag. Rollen ingår i insamlingsavdelningen. Hjärt-Lungfonden är en helt tobaksfri arbetsplats.
 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med HOME of Recruitment och deras konsult Gabriella Huss. Har du frågor och vill veta mer om rollen är du välkommen att kontakta henne på gabriella.huss@homeofr.se, 0708-68 58 45.

Du söker tjänsten via HOME of Recruitment. Vi önskar att din ansökan innehåller CV eller LinkedIn-profil och svar på några frågor som har avgörande innehåll för just denna tjänst hos Hjärt-Lungfonden. 

Sista ansökningsdag är den 27 november.

För mer information om Hjärt-Lungfonden, besök deras hemsida.

Dela detta jobb

Insamlare - HJÄRT-LUNGFONDEN

Home of Recruitment AB