saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Hyresadministratör för konsultuppdrag

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-01-06

Ansök nu

Hyresadministratör för konsultuppdrag

Uppdragsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en erfaren hyresadministratör som kan gå in i ett uppdrag omgående. Placering är i Stockholm och uppdraget är på heltid och beräknas pågå ca 3 månader.

Vi söker dig som tidigare jobbat som hyresadministratör under några år och som har erfarenhet av kommersiella avtal.  Det omfattar hyresavisering, kundreskontra, registervård, uppföljning och avstämning av betalningar, hyresgästkontakter och hyresgästinformation. Du har goda kunskaper inom hyresjuridiken och det är även meriterande om du har arbetat i Hogia.

Vår kund jobbar med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter.

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av hyresadministration 

  • Kunskap om/erfarenhet av fastighetsbranschen

  • Meriterande med erfarenhet inom avtalsjuridik

  • Gymnasieekonom eller annan ekonomisk bakgrund

  • Goda datorkunskaper

Personliga egenskaper

Som person bör du vara driven, självständig och noggrann i dina arbetsuppgifter. Du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa nya relationer i kontakten med kunderna. Din goda planeringsförmåga gör att du är lugn även under pressade deadlines. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och vi värdesätter din förmåga att bemöta andra på ett professionellt och trevligt sätt.

Välj själv – vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Imran Waheed på imran.waheed@fasticon.se eller 073-559 50 86.  

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

Dela detta jobb

Hyresadministratör för konsultuppdrag

Fasticon AB