saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Hövding söker studenter till deras Showroom!

Företag Bravura
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Hövding söker studenter till deras Showroom!

Är du student och vill vara en del av ett spännande och innovativt företag? Nu har du möjligheten att vara Hövdings ansikte utåt som host på deras Showroom under julskyltningen i Åhléns City!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar mellan 23 november och 12 december. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Hövding.

Om företaget

beskrivning
Visste du att världens säkraste cykelhjälm inte är en hjälm? Idag är Hövding klassad som världens säkraste huvudskydd för cyklister. Hövdings airbag för cyklister har sålts i fler än 400 000 exemplar i över femton länder. Sedan 2006 har Hövding Sverige AB växt från att vara två personer med en bra idé, till att bli ett företag som kan hantera allt från utveckling och produkttillverkning, till marknadsföring och försäljning.

På Hövding vill vi bidra till ett inkluderande och mångsidigt arbetsliv oavsett bakgrund. Därför uppmuntrar vi alla att söka jobb hos oss. Vi tror att varje teammedlem har något värdefullt att erbjuda och vi är prestigelösa och ödmjuka inför våra kompetenser och varandra. Vi ser alla som lika viktiga, respekterade och uppskattade oavsett vem du är. Vi är drivna, lösningsorienterade och strävar efter samma mål - att skydda cyklister.

Arbetsuppgifter

Hövding ska under julskyltningen ha ett showroom på Åhléns City och söker nu dig som studerar och vill vara en del av deras spännande och innovativa företag. Som host är din uppgift att alltid vara tillgänglig för kunderna som besöker showroomet. Du kommer att besvara alla möjliga typer av frågor och vara Hövdings ansikte utåt. Din främsta uppgift är att marknadsföra Hövding men du kommer även att sälja deras produkt på plats.

Arbetstiderna varierar mellan 10:00-20:00 och du förväntas arbeta ca 25-30 timmar i veckan

• Vara tillgänglig och besvara frågor från besökande kunder
• Vara Hövdings ansikte utåt och marknadsföra företaget och produkten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Pågående eftergymnasial utbildning
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

I rollen som showroom host pratar du med många kunder dagligen och räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill trivs du med att hjälpa och prata med kunder samt har en god förmåga att agera rådgivande i kunddialogen. Du anpassar din kommunikation efter person och situation samt är uppmärksam och tillmötesgående mot kunderna. Ditt intresse för att hjälpa andra är stort och du sätter alltid kunden i fokus. Du brinner för Hövdings produkt och har en förmåga att sälja in denna till kunderna. I rollen förväntas du ta ansvar, kunna jobba självständigt och behålla lugnet i stressiga situationer.

Övrig information

Start: 23:e November
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Showroom, Hövding, Sälj, Marknadsföring, Host, Värd, Omgående, Deltid, Stockholm, Åhlens City, Jul, Extrajobb, Säsongsjobb, Bravura,

Dela detta jobb

logo
Hövding söker studenter till deras Showroom!

Bravura