saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Head of Sales till Sharp Recruitment & Consultants

Ort
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Head of Sales till Sharp Recruitment & Consultants

Head of Sales till Sharp Recruitment & Consultants

Sedan starten 2014 så har Sharp Recruitment & Consultants haft en kontinuerlig ökad omsättning och visat upp ett positivt resultat. I år har vi blivit ett DI Gasell företag 2022. Inför 2023 och framåt ska verksamheten ta ytterligare steg med nya satsningar och investeringar och därmed söker vi en Head of Sales till vårt huvudkontor i Stockholm

Sharp Recruitment & Consultants anses vara en av landets mest specialiserade och nischade rekryterings- och bemanningsbyråer inom områdena Legal, Compliance & AML, Risk samt Tax & Finance. Vi har gått i från att vara en nischad boutiquebyrå till att idag vara en organisation med cirka 50 medarbetare. Vårt huvudkontor är placerat i centrala Stockholm och vi finns med kontor och verksamhet även i Paris & Tel Aviv.

Vi fortsätter att växa och har höga ambitioner med massa nya och spännande projekt på gång för kommande år och därmed söker vi en Head of Sales till Stockholmskontoret. I rollen som Head of Sales är ditt huvudsakliga uppdrag att driva säljavdelning och vara med och driva och bygga avdelningen vidare.

Om rollen som Head of Sales

I rollen som Head of Sales kommer du i huvudsak arbeta med att bygga en långsiktigt och effektiv säljorganisation parallellt med att driva egen försäljning.

Du kommer tillsammans med ledningsgruppen planera årsbudget, ta fram en affärsplan och strategi, driva försäljning och ansvara för internrekrytering till avdelningen.

Du kommer att arbeta med Sharps samtliga affärsområden. Vilket är Sharp Legal, Sharp Compliance & AML, Sharp Risk samt Sharp Tax & Finance. Säljavdelningen arbetar både med befintlig samt nykundsbearbetning både inom rekrytering och bemanning.

Om oss och vad vi erbjuder

Vi erbjuder en rolig arbetsmiljö i ett tillväxtbolag med ett stort utrymme för att implementera egna idéer. Du kommer till ett bolag där våra värderingar är tillväxt (med vinst), utveckling (för individ och organisation) samt att ha roligt på jobbet. Vi lever våra värderingar och allt detta kommer du att märka när du kommer till oss.

Lika mycket som vi brinner för vårt jobb och att göra ett bra resultat, så förstår vi vikten av balans i livet och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans.

Vi har lång erfarenhet av specialistrekrytering och bemanning och har hjälpt många av Sveriges största bolag och finansiella institut med kompetensförsörjning inom våra områden.

Om dig

Din erfarenhet och kompetens från kvalificerad försäljning (B2B) gör dig trygg och uppskattad i rollen som Head of sales. Din rutin, hunger och vilja gör att du är bekväm med att systematiskt bygga säljorganisation samtidigt som du driver egen försäljning. Du är nyfiken och genuint intresserad av kompetensförsörjning. Du är uppgiftlojal och prestigelös vilket betyder att du kan kavla upp ärmarna arbeta operativt lika mycket som du kan och tycker det är roligt att arbeta strategiskt och långsiktigt. Du tilltalas och drivs av att arbeta på ett företag som verkar inom jurist- och finansbranschen och tycker att det är spännande att vara en del av vår tillväxtresa.

För att passa in i rollen bör du:

  • Du har en högskoleutbildning från ett svenskt eller utländskt universitet
  • Du bör ha åtminstone fem års relevant erfarenhet
  • Vi ser det som mycket meriterande om du har erfarenhet från rekrytering- och bemanningsbranschen
  • Du har ett par års relevant erfarenhet av B2B försäljning
  • Du har en god analytisk förmåga med ett starkt affärssinne
  • Du bör vara engagerad, social, kommunikativ med hög energinivå
  • Du behärskar svenska och engelska obehindrat både i tal och skrift

Som person är du öppen, social, framåtlutad, engagerad, stresstålig, effektiv och van att hantera många ärenden samtidigt. Du har stor nyfikenhet och stark vilja att utvecklas. Vidare är du initiativrik och har ett genuint intresse för näringslivet och du brinner för affärer. För att bli framgångsrik hos oss krävs det att du håller hög kvalité i ditt arbete, är företagsam och inger ett stort förtroende gentemot kunder

Ansök Idag

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan!

Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

För mer information kring bolaget och tjänsten, ring Ron Cohen på +46735185188 eller mejla ron.cohen@sharprecruitment.se

 

 

Dela detta jobb

Head of Sales till Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants