saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Gruppchef Kundsupport till HellermannTyton

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Gruppchef Kundsupport till HellermannTyton

Har du en gedigen bakgrund inom kundservice och har tidigare ledarerfarenhet? Har du dessutom ett stort tekniskt intresse och brinner för att arbeta med kvalitetsprodukter? Hos HellermannTyton erbjuds du en unik möjlighet att arbeta som chef för ett internationellt men ändå familjärt företag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos HellermannTyton

Om företaget

HellermannTyton är en ledande tillverkare och leverantör av produkter för fastsättning, installering, anslutning, isolering, skydd och märkning av elkablar och infrastruktur för datanätverk. Dessutom utvecklar dem delar för kundanpassade industriapplikationer.

Deras uppdrag är att utveckla verkliga lösningar för alla krav inom kabelhantering. För att göra det på bästa sätt, sätter dem sig in i absolut allt som händer i kundernas universum, både hemma vid skrivbordet och ute i verkligheten. Kunderna är HellermannTytons främsta inspiration i utvecklingen av produktlinjer.

Idag driver HellermannTyton 18 produktionsenheter i världsklass och utvecklar produkter i 13 länder. Fler än 6 000 anställda arbetar för företaget i 39 länder och erbjuder dig förstklassig service och rådgivning. Dessutom har HellermannTyton ett stort fokus på hållbarhet och miljö i utvecklingen av deras produkter.

Arbetsuppgifter

I rollen som gruppchef för kundsupportavdelningen hos HellermannTyton arbetar du i en operativ chefsroll med fullt personalansvar. Det innebär att du är lönesättande chef, ansvarig för utveckling och utbildning av teamet samt att samordna och styra arbetet. Teamet består av totalt fyra personer och arbetar gentemot HellermannTytons företagskunder. Teamet är självgående och därför arbetar du till större del operativt med att hjälpa kunderna och sedan även med chefs- och ledarskap.

Ärendena som du och teamet hanterar är först och främst kundorder samt frågor kring HellermannTytons produkter, är tekniska frågor, samt logistik- och prisfrågor. Fokus genomgående är att ge exceptionell service till kunderna, samt att styra teamet gentemot de gemensamma avdelningsmålen. Därtill arbetar avdelningen och du som chef med utvecklingsprojekt för avdelningen. Slutligen samarbetar du brett med olika avdelningar internt.

• Operativ chefsroll med fullt personalansvar
• Kundservice (B2B) kring tekniska produkter
• Utvecklingsprojekt

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet
• Tekniskt intresse och/eller teknisk produktkännedom
• Erfarenhet från kundservice
• Erfarenhet från befattning som chef eller team leader
• God systemkunskap
• Flytande i svenska och engelska i tal och skrift

För denna tjänst är de personliga egenskaperna av största vikt. Du som söker är en person som är prestigelös och kan ta på dig att både stötta kollegor och ta egna ärenden. Därtill duktig på att sätta en övergripande struktur för en avdelning och följer noga upp mål för avdelningen. Du är slutligen skicklig i dialog gentemot kund och har alltid en hög nivå på din service och är en naturlig ledare med hög omtanke för din personal.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
Gruppchef Kundsupport till HellermannTyton

Bravura