saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Growth Manager B2B till Moank Pay

Företag Aaron Sprint
Ort
Utgår

2022-12-30

Ansök nu

Growth Manager B2B till Moank Pay

Moank grundades 2015 med en strävan efter att föra den finansiella bankvärlden närmare den mänskliga, och att bli den aktör som saknades i branschen – ett företag som satte människan i första rummet. Genom innovativ teknik och mänsklig närvaro skapar vi en djup förståelse för varje enskild kund. Vi erbjuder trygga produkter till hållbara villkor som främjar en sund, ansvarsfull och långsiktig privatekonomi. https://www.moank.se/

Vi har nu tagit nästa steg och etablerat Moank Pay - Flexibla B2B betalningslösningar. Vi är ett kreditmarknadsbolag med tillstånd av Finansinspektionen, läs gärna mer om oss, https://www.moankpay.com/

Vi är inne i en kraftig expansionsfas och söker därför en driven Growth Manager B2B som vill vara med på vår fortsatta resa och bli del av vårt nya affärsområde.

Varför Moank?

Hos oss blir du del av ett entreprenöriellt bolag på huvudkontoret i centrala Stockholm. Du får tillsammans med drivna kollegor vara med och bygga ett bolag i framkant. Du får en viktig nyckelroll i att utveckla arbetet med att ta hand om våra befintliga kunder.

Vi är en platt organisation med korta beslutsvägar där du ges stora möjligheter att påverka och vi ser positivt på att testa nya tankar och idéer. Du fyller en viktig funktion i vår organisation och ges därför ett stort ansvar och vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter.  

Rollbeskrivning

Som Growth Manager på Moank Pay får du ett övergripande ansvar för tillväxtaktiviteter avseende vår betallösning. Du blir bryggan mellan produktansvarig och kundansvarig och kommer även att arbeta tätt med ledningen.

Rollen inkluderar bland annat:

  • Kreativt och strategiskt arbete för att kunna nyttja tillväxtmöjligheter inom B2B Checkout/ Buy Now Pay Later för B2B

  • Analysering av KPI:er i syfte att öka tillväxten generellt såväl som för specifika återförsäljare

  • Besök, aktiviteter och utbildningar för att skapa medvetenhet hos återförsäljare

  • Kravställning och nära samarbete med övriga avdelningar för att på bästa sätt kunna optimera processer, kundupplevelser och säkerställa att Checkout är relevant

På sikt kommer du även vara med att bygga Customer Success Team, vilka ska bidra med närvaro hos våra kunder samt vara delaktigt i prissättning av produkten.  

Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har akademisk examen samt ett par års relevant arbetslivserfarenhet, exempelvis som Growth Manager, Product Owner eller Account Manager. Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av betallösningar och det är extra fördelaktigt om du har arbetat med Buy Now Pay Later-produkter.

Som person är du utåtriktad, driven, analytisk och du tilltalas av ett entreprenöriellt klimat. För att trivas hos oss bör du vara nyfiken och ha en vilja att testa nya vägar för att nå dina mål. Du är självgående i ditt arbete men givetvis även en lagspelare.  

Ansökan och kontakt

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Aaron Sprint. Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. 

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Ellen From på tel. 073 344 47 48 eller ellen.from@aaronsprint.se

 

Dela detta jobb

logo
Growth Manager B2B till Moank Pay

Aaron Sprint