saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elektroskandia söker Key Account Manager till Division Infra

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2022-12-15

Ansök nu

Elektroskandia söker Key Account Manager till Division Infra

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Enligt överenskommelse Anställningsform: Tillsvidare 

 

Vi erbjuder dig
Att få arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

En av våra medarbetare går vidare inom bolaget!  Elektroskandia Sverige AB söker nu därför en driven och affärsmässig Key Account Manager (KAM) som kommer att jobba i ett centralt team med att utveckla affärerna gentemot en handfull av våra strategiskt viktiga rikstäckande kunder inom primärt elnätssegmentet. Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete i ett positivt gäng med utrymme för egna initiativ och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss vill vi att du kontinuerligt utvecklas i din roll, dels genom egna insatser och dels genom våra interna utbildningsmöjligheter!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort enligt överenskommelse. 

 

Arbetsuppgifter
Som KAM inom Division Infra blir du en nyckelperson och i denna tjänst ansvarig för ett antal av våra större och geografiskt utbredda konton. Du analyserar, planerar och agerar mot våra affärsmål vilka du är delaktig att skapa och som ingår i Divisionens affärsplan samt företagets övergripande strategi och långsiktiga plan. Med stort engagemang och intresse för kundens verksamhet utvecklar du löpande vårt erbjudande som skapar värde för kunden.

Ditt arbete sker i nära samarbete med övriga medarbetare inom divisionen samt med olika avdelningar och funktioner inom bolaget i övrigt. Du rapporterar direkt till divisionschefen för Infra. Som KAM inom Infra verkar man som spindeln i nätet genom daglig kontakt med såväl kunden, leverantörer som kollegor från hela landet. Som KAM förväntas du även vilja vara en god ledargestalt och ett föredöme inom teamet och företaget i stort.

 

Vi söker dig med

Vi söker dig med eftergymnasial affärsutbildning eller motsvarande. Du har praktisk erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Erfarenhet från branschen och tidigare KAM-arbete är meriterande.

Din roll kommer vara både taktisk och långsiktig. Du behöver ha förståelse för och kunskap om hur större företag gör inköp. Du är bra på att lyssna och förstå samband och du kan sätta dig in i vem som beslutar vad, ha insikt i formella processer och kunna identifiera informella nyckelpersoner för att förstå hur affären kan och kommer utvecklas med tiden. Som KAM inom Division Infra förväntas du att ha många möten med kunden i olika sammanhang, ofta med olika kollegor eller nyckelleverantörer som har specialistkunskap i den aktuella frågan där du är sammanhållande för helheten.

Som person är du strukturerad, resultatorienterad och har en god analytisk förmåga samt drivs av utveckling och affärer. Du är ansvarsfull, affärsmässig och skapar förtroende i dina relationer som du underhåller kontinuerligt. Du har lätt för att samarbeta, är van vid ett högt tempo och gillar att hantera flera större projekt och förfrågningar löpande. Integritet och etisk kompass är också viktiga egenskaper för att bli framgångsrik i tjänsten.Du har förmåga att förhandla och driva frågor på ett positivt och strukturerat sätt både med beställare, inköpare och interna kollegor i ett långsiktigt arbete som kräver engagemang och uthållighet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Då arbetsuppgifterna innebär en hel del formell korrespondens med kund, både gällande avtalsformuleringar samt övrig textförfattning, ställer tjänsten krav på mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

 

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia Sverige AB är du varmt välkommen att kontakta Marcus Björk, Divisionschef Infra, på telefon 031-86 93 49 eller via e-mail: marcus.bjork@elektroskandia.se

Då urvalet sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 december. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tel: 040 - 38 51 13

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Elektroskandia söker Key Account Manager till Division Infra

Elektroskandia