saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Depåchef till Arento

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

Depåchef till Arento

Är du en driven person med stort intresse för att leda personal? Är du dessutom van att arbeta affärsnära och vill ta nästa steg i karriären? Vill du vara med och utveckla verksamheten och affären tillsammans med ditt team? Hos Arento AB erbjuds du en bred och varierad roll där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med bolaget.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Arento.

Om företaget

Arento AB ingår i Sveviakoncernen och förser bygg- och entreprenadföretag runt om i Sverige med anläggnings- och byggmaskiner. Företaget erbjuder sina kunder allt ifrån uthyrning av maskiner, fordon och utrustning till fullservice vid etablering och vägavstängningar. Arento AB:s värderingar är engagemang, samarbete och ansvar som de strävar efter i sitt dagliga arbete. Dessa värderingar innebär att Arento AB är en trygg och professionell arbetspartner som håller löften och levererar rätt maskin och service, på rätt plats till sina kunder. Arento är ett bolag i en expansiv fas med ett tydligt mål och med en ledning som ständigt strävar framåt i positiv anda. Hos Arento blir du snabbt en i gänget och får möjlighet att utvecklas tillsammans med bolaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundcenterchef har du ansvaret att göra Arento till kundens självklara val när det gäller inhyrning av maskiner, fordon och utrustning. Med kundens behov i fokus och en enastående service, samt ett aktivt arbete med att bevaka och bearbeta den lokala marknaden är din uppgift att skapa nya affärer. På något års sikt ska ytterligare en mindre filial öppnas i geografin runt kundcentret. Vidare ska du leda och coacha dina medarbetare och ansvara för det operativa arbetet på kundcentret. Som kundcenterchef har du också det övergripande personal-, budget- och resultatansvaret för kundcentret. Det innebär att utifrån företagets mål utveckla såväl verksamheten som ditt team med fokus på lönsam tillväxt, och en hög servicenivå. Du ansvarar även för att arbetet drivs utifrån det arbetssätt som är framtaget inom bolaget.

Dina ansvarsområden:
• Bevaka och bearbeta den lokala marknaden för att skapa nya affärer
• Ansvara för det operativa arbetet på kundcentret
• Personal-, budget och resultatansvar för kundcentret
• Leda och utveckla teamet och verksamheten

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Du har erfarenhet av att arbeta med försäljning B2B gärna i en teamleader roll
• Du har goda kunskaper i Excel
• Du talar och skriver obehindrat på svenska
• Du har erfarenhet av ekonomisk uppföljning
• Du har B-körkort
• Erfarenhet inom uthyrning- eller bygg och anläggningsbranschen är meriterande

För att trivas i rollen är du en kommunikativ person som trivs i sociala situationer då du har flera kontaktytor. Vi tror att ett stort intresse för ledarskap är ett måste för att lyckas och du är en person som involverar och utvecklar ditt team och dig själv men även affären genom att sätta tydliga mål som du kommunicerar och följer upp. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter och utförandet av dessa då du i rollen förväntas ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt. Vidare är du serviceinriktad och gillar att göra det lilla extra för kunderna. Därtill är du tillmötesgående och har ett stort intresse för att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Växjö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundcenterchef, uthyrning, Arento, bygg, maskiner, heltid, växjö, resultatansvar, service, försäljning

Dela detta jobb

logo
Depåchef till Arento

Bravura