saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Administratör/Innesäljare till Mic Nordic

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Administratör/Innesäljare till Mic Nordic

Logga
Är du den personen som tar rollen som ”spindeln i nätet”? Som får höra att du är ”den som alltid har koll”? Samtidigt som du har ett tekniskt intresse? Då kan det här vara tjänsten för dig.
I rollen som Innesäljare hos Mic Nordic kommer du att jobba i en administrativ och servicenära roll till kollegor, kunder och leverantörer.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vilka är Mic Nordic? Vi är den ledande systemintegratorn av komplex inomhustäckning för trådlös tal, tata och verksamhetskritiska system, kort sagt vi får mobiltäckningen att fungera! Vi skapar infrastruktur och gör mobil kommunikation inomhus möjlig, även om huset har lågenergifönster, lokalen ligger nere i berggrunden eller om det finns andra hinder som försvagar signalerna.
Hos oss kommer du att arbeta med 18 härliga kollegor, internationella leverantörer och med kunder som bland annat är polis och räddningstjänst och inom bygg- och fastighetsbranschen.

Som Administratör/Innesäljare kommer du att jobba med att:
- Ta emot samtal och mail från en handfull avtalskunder som vill köpa våra tjänster.
- Upprätta avtal och prislistor med fokus att stötta våra utesäljare.
- Lägga upp orders i vårt affärssystem.
- Ha dialog över främst mail men även telefon med våra leverantörer, bland annat följa upp våra beställningar.
- Ta emot serviceärenden från våra kunder och lägga upp i vårt ärendehanteringssystem Jira
- Hantera serviceavtal och reklamationsärenden

Varför vill du jobba hos oss?
Vi är branschledande och är duktiga på det vi gör - Vi säljer på kvalitet, inte på pris. Vi har projekt i högprofilbyggnader och arbetar du på Mic Nordic är du hos en arbetsgivare med gott renommé.
Vi har kollektivavtal med IT &Telekomföretagen.

Personprofil
Vi söker dig som alltid vill göra det bästa för din omgivning! Du har en positiv attityd och ett gott sinne för ordning och reda. Du är van vid att leda dig själv i arbetet och är prestigelös nog för att hugga i där det behövs. Du besitter även ett tekniskt intresse.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider med flextid
Plats: Norgegatan 2, Kista

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen att söka!

Företagspresentation
MIC Nordic har kompletta lösningar för problem med mobil kommunikation inomhus. Vi hjälper företag och organisationer med allt från förstudie, planering och design till projektering, konsulter, installation, driftsättning, utbildning, övervakning, service och support i syfte att åstadkomma bättre mobiltäckning inne och under tak.

MIC Nordics erbjudande baserar sig på gedigen erfarenhet och kunskap. Våra lösningar förbättrar mobilsignalerna inomhus, i allt från små kontor på några hundra kvadratmeter till komplexa anläggningar på flera 100 000 kvadratmeter. Vi erbjuder även robusta och säkra lösningar för polis, brandkår och kriminalvård. Vi tar totalansvar för våra leveranser.

Dela detta jobb

logo
Administratör/Innesäljare till Mic Nordic

PerformIQ