saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Account Manager till Elaway

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Account Manager till Elaway

Har du erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning och är redo för ditt nästa steg? Motiveras du dessutom av att arbeta hos en start-up och trivs med en dynamisk arbetsmiljö? Elaway erbjuder dig möjligheten att kliva in i ett tidigt skede och bidra till helelektrisk övergång i samhället!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Elaway

Om företaget

Hafslund Eco AS och Eviny AS har startat flera initiativ för att bidra till att övergången till en helelektrisk morgondag sker fortare. Ett av dessa initiativ är Elaway, som startades 2019. Elaway är experter på elbilsladdning. Dem designar, installerar och tillhandahåller drift & support på de elbilladdningsanläggningar som levereras. Dem har med sig solid erfarenhet och kompetens inom distribution av elektricitet, energisystem, elektrifiering och förnyelsebar energi. Elaway har som uppgift att främja morgondagens elektriska samhälle genom att installera elbilladdningslösningar samt bli den ledande CPO aktören i Europa.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager arbetar du med hela säljcykeln från start till mål. Du ansvarar för att prospektera fram nya kunder, boka och utföra möten samt göra inspektioner ute hos kund och sedan konstruera offerter och ro affären i hamn. Möten sker både digitalt och ute hos kund, beroende på vart i säljcykeln du befinner dig. Fokus inledningsvis blir på aktivitet och att bygga kundbasen. Kunderna du arbetar mot är inlednings primärt BRF:er men på sikt kan du komma att arbeta gentemot den kommersiella fastighetsmarknaden.
Eftersom Elaway är i uppstartsfas i Sverige får du vara med och bygga teamet och företagets framgång. Säljorganisationen består idag av två personer men kommer under 2023 att växa markant.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Relevant eftergymnasial utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet
• Minst 2 års erfarenhet från kvalificerad B2B-försäljning
• God systemvana
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
• B-körkort
• Erfarenhet av att arbeta mot BRF:er

Eftersom Elaway är en start-up och befinner sig i ett tidigt skede är de personliga egenskaperna för denna tjänst av största vikt. Du som söker är en person som har ett stort eget driv och affärsförståelse. Det resulterar i att du levererar affärer och håller en hög aktivitet. Därtill är du prestigelös och trivs med att ställa upp för- och gör det som krävs för att ta affären och i slutändan företaget framåt. Du har en förmåga att hantera stakeholders på ett elegant sätt och har en bra struktur i ditt arbete. Slutligen bidrar du också med din erfarenhet och idéer för att utveckla Elaway.

Övrig information

Start: Januari
Plats: Hammarby Sjöstad, Stockholm
Lön: Förmånlig grundlön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, b2b, företagssäljare, försäljning, sälj, b2b-försäljning, account manager, ny kund, klimat, energi, el, stockholm, heltid, start up, start-up

Dela detta jobb

logo
Account Manager till Elaway

Bravura