saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Account Manager inom Tech och IT.

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-23

Ansök nu

Account Manager inom Tech och IT.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Tror du som vi, att goda kundrelationer är nyckeln till framgång?
Sporras du av ett stort eget ansvar, höga mål och att ständigt hitta nya utmaningar?
Grymt, då är du garanterat redo för en karriär som Account Manager hos Consid!

För att lyckas i rollen som Account manager på Consid ser vi att du är hungrig, att du gillar att arbeta proaktivt för att ständigt jaga och skapa nya affärsmöjligheter. I rollen driver du hela försäljningsprocessen från start till slut, samtidigt som du ansvarar för att utveckla affärsrelationer med vår befintliga kundstock. Tillsammans med övrigt säljteam i regionen, regionansvarig och konsultchefer arbetar vi tillsammans för att leverera skräddarsydda IT-lösningar till våra kunder samtidigt som vi håller en hög standard och har kul på arbetet.

Personprofil
Vi söker dig som älskar att överträffa förväntningar, dig som söker en arbetsplats där du får utrymme att utvecklas både som medarbetare och som person. På vårat moderna kontor, som ligger på en av Stockholms hetaste adresser, möts du av ett helt gäng fantastiska kollegor. Vi värderar en sund balans mellan arbetsliv och privatliv och vi älskar att fira våra framgångar genom bland annat gemensamma aktiviteter och resor. Vidare lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och för att trivas och lyckas i rollen ser vi att du bör vara affärs- och resultatdriven med god förmåga att skapa långsiktiga relationer. Meriterande om du…

• Har 1-3 års arbetslivserfarenhet från B2B försäljning, gärna ifrån en bransch med hög aktivitetsnivå.
• Besitter en högskoleutbildning eller motsvarande.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm

Företagspresentation
Consid grundades för 20 år sedan av Peter Hellgren och Henrik Sandell, målet var och är än idag att bygga ett Sverige i digital framkant. Idag är Consid landets snabbast växande företag inom it och kommunikation.

Consid har fått många utmärkelser under åren och kan stoltsera med att i tre år i följd blivit utsedda till Sveriges bästa arbetsgivare. Dessutom är Consid utsedda till ett Gasellföretag nio år i rad, ett Superföretag i nio år och Karriärsföretag sju år.
Hos Consid ser man sina medarbetare som en värdefull tillgång och de söker nu en person som vill investera i dem så som de vill investera i dig.

Som företag sätter Consid alltid sina kunders affärsbehov i fokus genom att leverera högsta kvalitet och ständigt identifiera och realisera hållbara förbättringar med hjälp av sitt kvalitets- och miljöledningssystem, certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Ett system som hela tiden utvecklas kontinuerligt för att möta sina kunders förändrade affärsbehov.

Consid sitter i fantastiska lokaler mitt i Stockholm city, detta är bara ett av 36 kontor runt om i landet. Samtliga kontor har gjort sig kända över hela Sverige för sina välkomnade, flådiga och öppna ytor. Consid ser sina kontor som mötesplatser där både kollegor och kunder kan mötas i olika miljöer, där pauser tas över en match i biljard eller i köket över en kopp kaffe.

Dela detta jobb

logo
Account Manager inom Tech och IT.

PerformIQ